___________________________________________________________________________________________________________________________________
 

Een kindvriendelijk restaurant /cafeetje aan ít station in Booischot waar je zowel iets lekkers kan drinken als kan genieten van een heerlijke wereldkeuken.

In de zomer waan je je volledig in zuiderse sferen op ons terras. Je kan de kinderen zien spelen in de afgesloten speeltuin of een wandelingetje gaan maken naar Annabelle de koe, Hector de stier, Arthur de bok, Mieke de geit, Winnie de pony en nog wat pluimvee. De grotere kinderen kunnen zich amuseren met enkele volksspelen zoals de rekker trekker, de sjoelbak en een 4 op een rij inít groot.

In de winter zit je in een gezellig Oosters restaurantje waar je rustig bij kan kletsen of met vrienden een gezelschapsspel kan komen spelen. Voor de kleintjes is er een speelgang met een krijtbord en blokken. Ons terras verbouwen we tot een gezellige blokhut met een houtkachel.
We werken steeds zo milieuvriendelijk mogelijk door o.a. enkel met verse ingrediŽnten te werken, 100% biologisch afbreekbare zepen te gebruiken, zoveel mogelijk met seizoensgroenten te werken, soms met biogroenten. Ons toiletpapier is 100% gerecycleerd en de krant op FSC-papier gedrukt. We promoten graag Bio-bieren zoals de Gageleer en het Jessenhofke en streven op alle gebied naar afvalbeperking.

Bart en Tine staan altijd met een glimlach klaar om je te verwelkomen! !